Разбирателството води до успех!
работа во Бугарија
Съдържание

МенторМейт

МенторМейт създава своето първо мобилно приложение през 2001 година, още преди появата на iPhone. Първият офис на компанията отваря врати в Минеаполис, САЩ, а скоро след това България се превръща в нейно технологично ядро.

 

От самото начало, американската компания стартира партньорство с група български разработчици, насочвайки се към България, поради факта, че страната разполага с много опитни софтуерни специалисти. Не след дълго МенторМейт се разраства и набира популярност, откривайки пет офиса в цялата страна (София, Русе, Велико Търново, Варна, Пловдив).

 

През последните две години МенторМейт претърпява забележителен растеж както в България и САЩ, така и на световния пазар. Компанията открива два нови екипа – DXP и Data Center of Excellence, запълвайки всеобхватното си портфолио от софтуерни услуги, с които цели да удовлетвори нуждите на своите клиенти.

Практики

Екипът на компанията е разпределен в 12 практики; .NET, Java, LAMP & Front-end, Cloud & DevOps, Mobile (Android & iOS), Quality Assurance, Continuation Engineering, Business Analysis, Project Management, Data & Analytics, Design, and DXP. Проектите, по които работят специалистите на МенторМейт са в много и разнообразни сфери (от добре финансирани стартъпи през средни по размер компании, до мултинационални ентърпрайз мастодонти) – здравеопазване, спорт, лайфстайл, образование, промишленост, финанси, земеделие и други.

 

Повече от 20 години след основаването на компанията, за създадената и ръководена от софтуерни инженери МенторМейт остава важно все същото: членовете на екипа да могат да се развиват ежедневно, в една креативна среда без излишна бюрокрация, да работят по предизвикателни и значими проекти, и да имат възможности за надграждане на професионалните умения и изява. В много по-голям мащаб, разбира се: завършените от екипа на компанията проекти вече наброяват 1500, а над 1000 софтуерни специалисти в България и цял свят работят в тандем ежедневно.

 

Разрастването на глобалния отпечатък е един от основните приоритети на МенторМейт, редом с позиционирането на компанията като една от най-добрите организации, предлагащи разработка на специализиран софтуер и дигитална трансформация на всички нива.

МенторМейт насърчава македонските граждани да станат част от глобалния екип на компанията, предлагайки изцяло дистанционен, контракторски модел на работа, административна асистенция и открита комуникация.

Кариерни възможности

Кариерни възможности са в много и разнообразни софтуерни направления – от разработка и тестване, анализ и оптимизация на данни, до дизайн и архитектура на софтуерни решения, правещи живота на милиони хора по света по-добър. Компанията е ориентирана към хората със своите възможности и програми за професионално развитие, гъвкав модел на работа и култура, базирана на автентичност, взаимопомощ и уважение. За да кандидатствате за текущо активните позиции, последвайте линка: МенторМейт

Етикети