Разбирањето води до успех!

Статии од категоријата Работа во Бугарија

Работа во Бугарија – во оваа категорија даваме информации за најголемите работодавци во Бугарија. Кои се тие и каде да најдете ажурирани информации за работните места што ги нудат.

work in Bulgaria
работа во Бугарија
MentorMate MentorMate ја создаде својата прва мобилна апликација во 2001 година, дури и пред појавата на iPhone. Првата канцеларија на компанијата се отвора во Минеаполис, САД, а наскоро потоа Бугарија станува нејзино технолошко јадро. Од самиот почеток, американската компанија започна партнерство со група бугарски програмери, насочена кон Бугарија, поради фактот што земјата има многу искусни софтверски специјалисти. Не долго потоа, MentorMate растеше и стекна популарност, отворајќи пет канцеларии низ целата
Jobs in Bulgaria
Wollow Software Development   Веб-страница: wollow-soft.com Индустрија: ИТ – Основната дејност на компанијата е прилагоден развој на специјализиран софтвер за корпоративни клиенти и понуда на сопствени софтверски производи и решенија. Вработени: 12 Локација: Варна, Бугарија Година на основање: 2010 година Работа од дома: Не.   Wollow е софтверска компанија со седиште во Варна и профилирана во специјализиран развој на софтвер, градење и имплементација на API и имплементација, интеграција и поддршка
работа во Бугарија
DONATIX Веб-страница: www.donatix.net Индустрија: ИТ – Нуди услуга за развој на веб и мобилни апликации за корпоративни клиенти. Вработени: 25 Локација: Софија и Пловдив, Бугарија Година на основање: 2015 година Работа од дома: Можноста за работа од дома е достапна.   DONATIX е специјализирана компанија за развој и аутсорсинг на ИТ софтвер. Компанијата е докажан технолошки партнер за клиенти од почетни компании, како и за големи корпорации. Активноста на компанијата