Разбирањето води до успех!
работа во Бугарија
содржината

DONATIX

Веб-страница: www.donatix.net

Индустрија: ИТ – Нуди услуга за развој на веб и мобилни апликации за корпоративни клиенти.

Вработени: 25

Локација: Софија и Пловдив, Бугарија

Година на основање: 2015 година

Работа од дома: Можноста за работа од дома е достапна.

 

DONATIX е специјализирана компанија за развој и аутсорсинг на ИТ софтвер. Компанијата е докажан технолошки партнер за клиенти од почетни компании, како и за големи корпорации. Активноста на компанијата е концентрирана во области како што се здравството, финансиите и образованието. Донатикс на своите клиенти им обезбедува услуги како што се развој на веб, развој и прилагодување на мобилни апликации, како и консултации во областа на UI/UX дизајн.

Мисија

Мисијата на компанијата е ориентирана кон поставување амбициозни цели и нивна имплементација – за нивните клиенти, акционери и вработени. Развојот на веб апликации е сложен процес, поради што внатрешната комуникација е исклучително важна. Донатикс има тим во кој се цени придонесот на секој вработен. Постојаниот развој на вештините на секој вработен, како и пријатна работна средина се меѓу приоритетите на компанијата. Нивната тимска работа води до постигнување на поставените цели. Отворен ум, желен за развој и учење со практичен менталитет – ова е DONATIX.

Животот и културата

Во DONATIX, пријателството и тимската работа се една од главните вредности кои менаџментот на компанијата отворено ги поддржува. Други карактеристики што ја разликуваат компанијата со сопствен идентитет и пријатна работна атмосфера се рамна хиерархија, пристапно управување и опции за работа од далечина. Ова се мал дел од карактеристиките на културата на компанијата.

Тие имаат годишен тим билдинг на морскиот брег!

Работа

Во моментов, технологиите што ги користат за развој на производи и дигитални услуги се главно: Laravel, Vue.js, ReactJS и Mobile.

Донатикс бара млади и мотивирани луѓе кои знаат да го спојат корисното со пријатното. Отворените позиции се достапни на стандардните работни места во Бугарија, како и на нивната почетна страница: работа во Бугарија.

Тагови