Разбирањето води до успех!

Статии означени со Работа во Бугарија

Jobs in Bulgaria
Wollow Software Development   Веб-страница: wollow-soft.com Индустрија: ИТ – Основната дејност на компанијата е прилагоден развој на специјализиран софтвер за корпоративни клиенти и понуда на сопствени софтверски производи и решенија. Вработени: 12 Локација: Варна, Бугарија Година на основање: 2010 година Работа од дома: Не.   Wollow е софтверска компанија со седиште во Варна и профилирана во специјализиран развој на софтвер, градење и имплементација на API и имплементација, интеграција и поддршка