Разбирањето води до успех!

Статии означени со Developer

работа во Бугарија
DONATIX Веб-страница: www.donatix.net Индустрија: ИТ – Нуди услуга за развој на веб и мобилни апликации за корпоративни клиенти. Вработени: 25 Локација: Софија и Пловдив, Бугарија Година на основање: 2015 година Работа од дома: Можноста за работа од дома е достапна.   DONATIX е специјализирана компанија за развој и аутсорсинг на ИТ софтвер. Компанијата е докажан технолошки партнер за клиенти од почетни компании, како и за големи корпорации. Активноста на компанијата