Разбирањето води до успех!

Статии означени со IT

Jobs in Bulgaria
Wollow Software Development   Веб-страница: wollow-soft.com Индустрија: ИТ – Основната дејност на компанијата е прилагоден развој на специјализиран софтвер за корпоративни клиенти и понуда на сопствени софтверски производи и решенија. Вработени: 12 Локација: Варна, Бугарија Година на основање: 2010 година Работа од дома: Не.   Wollow е софтверска компанија со седиште во Варна и профилирана во специјализиран развој на софтвер, градење и имплементација на API и имплементација, интеграција и поддршка
работа во Бугарија
DONATIX Веб-страница: www.donatix.net Индустрија: ИТ – Нуди услуга за развој на веб и мобилни апликации за корпоративни клиенти. Вработени: 25 Локација: Софија и Пловдив, Бугарија Година на основање: 2015 година Работа од дома: Можноста за работа од дома е достапна.   DONATIX е специјализирана компанија за развој и аутсорсинг на ИТ софтвер. Компанијата е докажан технолошки партнер за клиенти од почетни компании, како и за големи корпорации. Активноста на компанијата